Pomiń aktualności

Aktualności

It's me :)
Pytania do r17 19.06.2018
Napisane przez: p2c Krzysztof Wozniak ( środa, 20 czerwiec 2018, 18:28 )
 

Witam poszukuję pytań( nie klucza odpowiedzi) do testu, który odbył sie 19.06.2018.

 
Obraz Tomasz Kędziora
Plan zjazdu zaliczeniowego w dniach15-16 czerwca 2018
Napisane przez: Tomasz Kędziora ( czwartek, 14 czerwiec 2018, 09:52 )
 

Godziny

Grupa 2C

Grupa 1B

Grupa 1C

Piątek

15.06.2018

15.06.2018

15.06.2018

14.15-15.45

J. niemiecki M.D.

14.15-15.00

j. niemiecki

K.P.

14.15-15.00

j. niemiecki

K.P.

16.00 – 17.30

Organizacja pr. pas. M.C

15.15-16.45

Chów...

Przeczytaj resztę tematu
(184 słów)
 
Obraz Tomasz Kędziora
Deklaracja do egzaminu R.04
Napisane przez: Tomasz Kędziora ( piątek, 8 czerwiec 2018, 18:57 )
 

W załączeniu deklaracja przystąpienia do egzaminu R.04. Deklarację należy wydrukować, wypełnić, PODPISAĆ i dostarczyć do Pszczelej Woli najpóźniej do 1 września 2018

 
Obraz Tomasz Kędziora
Plan zjazdu zaliczeniowego w dniach 8-9 czerwca 2018
Napisane przez: Tomasz Kędziora ( czwartek, 7 czerwiec 2018, 19:30 )
 

Godziny

Grupa 2a

Grupa 2b

Grupa 1a

Piątek

08.06.2018

08.06.2018

08.06.2018

14.15-15.45

Jęz. niemiecki

M.D.

Jęz. niemiecki

M.D.

14.15 - 15.00

Jęz. niemiecki

K.P.

16.00 – 17.30

Organizacja pr. pszczelarskiej T.K.

Organiza...

Przeczytaj resztę tematu
(149 słów)
 
Obraz P1B Bartłomiej Kozyra
Praca za granicą
Napisane przez: P1B Bartłomiej Kozyra ( sobota, 17 marzec 2018, 09:20 )
 

Poszukuję pracy za granica w pasiece. Jeśli ktoś usłyszały o takiej opcji to proszę o kontakt: 515-700-440. Pozdrawiam.

 
Obraz p2a Paweł Bartkowiak
Praca dla pszczelarza
Napisane przez: p2a Paweł Bartkowiak ( poniedziałek, 15 styczeń 2018, 19:13 )
 

Znajomy poszukuje do pracy przy prowadzeniu pasieki osobę z doświadczeniem pszczelarskim. Pasieka znajduje się w okolicach miasta Międzychód woj. wielkopolskie. Osoby zainteresowane  proszone o kontakt pod nr 665 150 181 p. Krzysztof Kaszkowiak

 
Obraz p2b Wojciech Margowniczy
Klucze odpowiedzi
Napisane przez: p2b Wojciech Margowniczy ( czwartek, 11 styczeń 2018, 20:51 )
 

Gdyby ktoś chciał sprawdzić odpowiedzi z egzaminu z "oficjalną" wersją:

 

R04:

https://www.cke.edu.pl/images/_EGZAMIN_ZAWODOWY/klucze_stary/2018_1/r_04_2018_01_X_k.pdf

 

R17

https://www.cke.edu.pl/images/_EGZAMIN_ZAWODOWY/klucze_stary/2018_1/r_17_2018_01_X_k.pdf

 

 
Obraz P1B Przemysław Świstowski
Konferencje
Napisane przez: P1B Przemysław Świstowski ( piątek, 8 grudzień 2017, 20:15 )
 

bartnik.pl/tv/?video=all

 
Obraz Roman Adamczyk
Logowanie
Napisane przez: Roman Adamczyk ( wtorek, 3 październik 2017, 21:14 )
 

Login do serwisu to imie.nazwisko
np. Jan Ąckęśny ma login jan.ackesny

słuchacze mający podwójne nazwiska: imie.tylko pierwszy człon nazwiska
np. Jarosław Bożydar - Iwanow ma login jaroslaw.bozydar

hasło: Pszczela9

W przypadku pierwszego logowania do serwisu lub jeżeli ktoś poprosi o reset hasła...

Przeczytaj resztę tematu
(116 słów)
 

Pomiń kategorie kursów
Pomiń dostępne kursy

Dostępne kursy

Na stronach kursu znajdą Państwo ćwiczenia związane tematycznie z materiałem przerabianym na zajęciach.

tu zamieszczane będą opisy prac pasiecznych

O miodzie i innych produktach pszczelich

Witam serdecznie na platformie. Jest mi miło, że będziemy się tu spotykać

Jarosław Stępień

Zajęcia z gospodarki pasiecznej asynchroniczne.

O miodzie i innych produktach pszczelich

Jarosław Stępień

Zajęcia z gospodarki pasiecznej asynchroniczne

Witam na wirtualnych zajęciach z przedmiotu podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej. Znajdą tu Państwo materiały omawiane na zajęciach, oraz rozszerzające omawiane zagadnienia, ćwiczenia oraz testy podsumowujące wiedzę. Mam nadzieję na owocną współpracę. Zapraszam na zajęcia

O miodzie i innych produktach pszczelich

Język angielski w gastronomii - terminologia w j.ang. z dziedziny usług gastronomicznych

Witam na kursie.

Będziemy zajmować się w ramach wyposażenia technicznego następującymi działami:

1) Podstawy bezpieczeczeństwa, higieny i prawa pracy;

2) Organizacja, bezpieczeństwo i higiena produkcji w gastronomii;

3) Technioczne podstawy wyposażenia gastronomii;

4) Wykorzystanie wyposażenia technicznego w procesie technologicznym.

Terminologia i zwroty w języku angielskim związane z gastronomią (kuchnia i przybory kuchenne, restauracja i potrawy).

Terminologia i zwroty w języku angielskim związane z anatomią konia, hippiką i hodowlą koni.