Przejdź do głównej zawartości
ZSR CKZ Pszczela Wola ZSR CKZ Pszczela Wola
  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
  • Strona główna

kkz k2

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. kucharz - HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań
  4. kkz k2

Język angielski w gastronomii Kkz k2 Beata Frant

  • Autor kursu: n Beata Frant

Technologia gastronomiczna EWr K2 2022/2023

  • Autor kursu: n Elżbieta Wróbel

Podstawy żywinia i gastronomii EWr K2 2022/2023

  • Autor kursu: n Elżbieta Wróbel

Procesy technologiczne w gastronomii EWr k2 2022/2023 (kontynuacja)

  • Autor kursu: n Ewa Tomczyk
  • Autor kursu: n Elżbieta Wróbel

Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii.EWr K2 2022/2023 kontynuacja

  • Autor kursu: n Elżbieta Wróbel

Podstawy żywienia i gastronomii T.CH K1 2021/2022

  • Autor kursu: n Teresa Chwała
  • Autor kursu: n Elżbieta Wróbel

Technologia gastronomiczna k1 2021/2022

  • Autor kursu: n Teresa Chwała
  • Autor kursu: n Ewa Toruń
  • Autor kursu: n Elżbieta Wróbel

Procesy technologiczne w gastronomii Ewa Toruń K2 / 2022/2023

  • Autor kursu: n Teresa Chwała
  • Autor kursu: n Anna Szcześniak
  • Autor kursu: n Ewa Toruń
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Strona główna
  • Polski ‎(pl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Podsumowanie zasad przechowywania danych